Accommodatie Bajondillo strand

Het Bajondillo strand is een breed zandstrand dat voor het centrum van Torremolinos ligt. Via trappen loop je in 10 minuten naar het centrum toe. In de binnenstad zijn winkelstraten, restaurants en terrasjes. Ook de grote clubs en discotheken bevinden zich in het centrum van Torremolinos. Naar de oude visserswijk Carihuela is 15 minuten lopen.

appartement bajondillo strand

Appartement Bajondillo bestaat uit 650 appartementen en is een van de meest populaire accommodaties voor een vakantie Torremolinos. Het ligt direct aan het strand. Appartement Bajondillo is te boeken op

Hotel Melia Costa del Sol

Hotel Meliá Costa del Sol is een zeer bekend 4 sterren hotel in Torremolinos. Het ligt direct aan het strand. Hotel faciliteiten zijn o.a een Thalassotherapie centrum met zoutwaterbad, sauna en massages.
booking

don-pablo

Hotel Sol Don Pablo heeft 443 kamers en is gelegen aan de boulevard van Bajondillo. Het verblijf is in comfortabele tweepersoonskamers met zijaanzicht op zee. Er is een grote tropische tuin met diverse zwembaden. Naar het centrum is 700 meter.
booking

torremolinos hotel sol don pedro

Hotel Sol Don Pedro vormt samen met Sol Don Pablo en Sol Don Marco een complex. Gasten wandelen via de gemeenschappelijke tropische tuin naar het Bajondillo strand. Naar het centrum is 10-15 minuten lopen. Faciliteiten zijn verschillende buitenzwembaden, kids club en een theater met avond entertainment.
booking.

los jazmines hotel

Hotel Smartline Los Jazmines ligt net achter Hotel Sol Don Pedro. Het is 50 meter naar het Bajondillo strand. Er is keuze uit tweepersoonskamers of appartementen voor maximaal 4 personen. Op het dak is een loungebar met prachtig uitzicht over de omgeving.
booking

Hotels Torremolinos

All inclusive Torremolinos
Adults only hotels Torremolinos
Carihuela all inclusive
Appartement Carihuela
Luxe hotels Torremolinos
Rondreizen Andalusië

bajondillo strand torremolinos
Het Bajondillo strand dat voor het centrum van Torremolinos legt. Via een trap loopt men in ongeveer 10 minuten naar het centrum.