Autoverhuur

Avis huurauto Malaga

autoverhuur Malaga vliegveld

Op Malaga vliegveld zijn 23 autoverhuurbedrijven gevestigd. De 9 belangrijkste bedrijven zijn in de aankomsthallen gevestigd.
Autos Lido, Avis, Enterprise, Europcar, Goldcar Rental, Hertz, National Atesa, Record en Sixt.

Autoverhuurbedrijven
AurigaCrown is een grote Spaanse autoverhuurder en heeft 30 kantoren, 350 personeelsleden en een vloot van 18.000 auto’s. Autos Lido is een grote autoverhuurder op Costa del Sol. Goldcar Rental heeft 22 kantoren, 20.000 auto’s en is sterk vertegenwoordigd in de kuststreken en eilanden van Spanje. National Atesa is een van de grootste landelijke Spaanse autoverhuurderbedrijven met 25.000 auto’s en 130 kantoren. Sixt is het grootste autoverhuurbedrijf in Duitsland.

Prijzen & reserveren
Er zijn veel lokale en internationale autoverhuurbedrijven actief op de Costa del Sol. Deze stevige concurentie drukt de autoverhuur prijzen. Het kan daarom de moeite lonen om eens rond te kijken op het internet wie de gunstigste tarieven/aanbiedingen heeft. Wel is het van belang bij vergelijkingen in oog te houden of belastingen en verzekeringen volledig inbegrepen zijn. Bij Goldcar bijvoorbeeld kost een Smart Fortwo/Fiat Panda voor een week in September vanaf €103 inclusief belasting/verzekering.

Tips autoverhuur
Ook bij vooruitbetalen van de huurauto voor een rondreis in Andalusie is het raadzaam om de creditkaart mee te nemen waarmee de boeking is gemaakt. De meeste verhuurbedrijven vereisen dat ze de kaart persoonlijk zien voor ze de auto meegeven. In het hoogseizoen is het verstandig om de auto te reserveren. Als men in een groep reist kunnen een paar leden alvast de auto gaan ophalen terwijl de anderen de bagage verzamelen.

Parkeren
Schiphol parkeren

—-

Hotels Torremolinos & Carihuela

Goedkope vakantie Torremolinos
Hotels Carihuela
Carihuela all inclusive
Hotel centrum Torremolinos
Luxe hotels Torremolinos
Torremolinos all inclusive
Rondreizen Andalusie