Carihuela all inclusive

Carihuela is de oude visserswijk van Torremolinos. Het heeft nauwe levendige straatjes met winkeltjes, cafe’s, kroegen en restaurants. De wijk is door zijn gemoedelijke sfeer en kleinschaligheid populair bij veel toeristen die een vakantie Torremolinos zoeken. Veel Hollandse en Belgische horecagelegenheden zijn in Carihuela te vinden. De meeste all inclusive hotels echter zijn te vinden in het centrum en in de wijken Playamar & Los Alamos. Onderstaande accommodaties zijn Carihuela all inclusive hotels.


Palia Las Palomas is een all inclusive hotel met 309 kamers dat tussen Carihuela en het centrum van Torremolinos ligt. Het ligt op 300 meter van het strand van Carihuela. Faciliteiten zijn een kidsclub, buitenzwembad, wellness, entertainment en discotheek.
booking

Sol House hotel all inclusive Carihuela

Carihuela Sol House Costa del Sol by Ibiza Rocks is een 4-sterren designhotel aan de boulevard van Carihuela. Het ligt op 350 meter van de jachthaven van Benalmadena waar tevens een groot winkelcentrum is. De verzorging is logies/ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive.
booking

torremolinos hotel all inclusive Royal Al Andalus

Hotel Royal Al Andalus ligt in een levendige omgeving tussen het centrum van Carihuela en Torremolinos. Naar het strand is 500 meter lopen. De verzorging is logies en ontbijt, halfpension en all-inclusive. Er zijn tweepersoons-, driepersoons- en vierpersoonskamers.
all inclusive carihuela booking

Carihuela

Carihuela appartementen
Carihuela hotels
All inclusive hotels Torremolinos
Hotels centrum Torremolinos
Luxe hotels Torremolinos