Fuengirola appartementen

appartementen pyr fuengirola

Appartementen Pyr ligt voor de jachthaven op 100 meter van het strand. Er is keus uit een-, twee- en driekamerappartementen (2 slaapkamers, max 6 personen). Faciliteiten zijn een zwembad, bar, snackbar, winkel en 24-uursreceptie. De verzorging is logies of logies/ontbijt.
pyr fuengirola appartementen pyr fuengirola

appartementen nuriasol fuengirola

Appartementen Nuriasol hebben een rustige ligging in Los Boliches. Het is 500 meter naar het strand en 1,5 km naar de jachthaven. Er zijn zowel studio’s als appartementen met 1/2 slaapkamers. De verzorging is op basis van logies. Faciliteiten zijn een zwembad, kinderbad, restaurant en sauna.
appartementen nuriasol fuengirola appartementen nuriasol

yamasol fuengirola

Appartementen Yamasol bevindt zich dicht bij het centrum van Fuengirola. Het is enkele minuten lopen naar het strand, jachthaven en treinstation. Rondom de accommodatie zijn tal van restaurants, winkels en uitgaansmogelijkheden. De verzorging is logies.
appartementen yamasol fuengirola

la jabega fuengirola

Aparthotel La Jabega ligt direct aan de boulevard van Fuengirola. De accommodatie beschikt over 130 studio’s en tweekamerappartementen. Faciliteiten zijn een terras, bar, cafetaria, minimart en wasservice. Verzorging is logies en logies/ontbijt. Het is 1 km naar het centrum.
aparthotel jabega fuengirola appartementen jabega