Fuengirola hotels

Fuengirola is een badplaats aan de Costa del Sol. Het ligt 20 km van Torremolinos en het heeft 78.000 inwoners. Er zijn 7 stranden in Fuengirola met een totale lengte van 7 km. De stranden kunnen gemakkelijk bereikt worden met de (goedkope) lokale trein. Fuengirola heeft verschillende treinstations dichtbij het strand. Met de trein kunt u tevens eenvoudig naar Benalmadena, Torremolinos en Malaga reizen. De discotheken en clubs zijn geconcentreerd in het gebied bij de jachthaven waar ook een treinstation is.

hotel las palmeras

Hotel Las Palmeras is de bekendste accommodatie in Fuengirola. Het hotel heeft 410 kamers en ligt voor de jachthaven. Naar het strand en het treinstation is 200 meter. Hotel faciliteiten zijn een wellness en een nachtclub. De verzorging varieert van logies tot all inclusive.
hotel las palmeras fuengirola hotel las palmeras

hotel occidental fuengirola

Hotel Occidental is een 4-sterren hotel dat direct aan het strand van Fuengirola ligt. Er is een buffetrestaurant en men kan a-la-cart eten. Naar de jachthaven is 1 km.
hotel las palmeras fuengirola hotel las palmeras

Hotel Pierre Vacances El Puerto Fuengirola

Hotel Pierre & Vacances El Puerto heeft een prima ligging: het is 50 meter naar het strand en 300 meter naar het treinstation van Fuengirola. Op het dak van het hotel is een zwembad met bar en heeft men een schitterend uitzicht over de jachthaven, zee en de stad.
Fuengirola hotel Pierre Vacances El Puerto Hotel Pierre & Vacances El Puerto

hotel yaramar fuengirola

Hotel Yaramar – Adults Only (16 jr) is een 4-sterren hotel in Fuengirola. De accommodatie ligt direct aan het strand en heeft 240 kamers. Er zijn twee restaurants, 3 bars en een discotheek. Het buitenzwembad is het hele jaar geopend. Naar de jachthaven is 1 km en naar het treinstation van Los Boliches is 300 meter.
hotel las palmeras fuengirola hotel las palmeras

Hotel Globales Gardenia

Globales Gardenia is een voordelig all inclusive hotel in Fuengirola. De kamers zijn ruim en schoon. Het strand ligt voor de accommodatie. In de tuin is een buitenzwembad met poolbar en er is tevens een binnenzwembad met jacuzzi. Naar de jachthaven van Fuengirola is 3 km. Een bushalte ligt naast het hotel.
hotel las palmeras


Hotel Monarque Fuengirola Park is een all inclusive hotel met 400 kamers. De accommodatie heeft zowel een binnen- als buitenzwembad. Naar het treinstation van Torreblanca is 150 meter en naar de jachthaven is 2,5 km. Het strand ligt op 300 meter.
hotel Monarque Fuengirola Park

Monarque Torreblanca Fuengirola

Monarque Torreblanca Fuengirola ligt in Torreblanca. Het hotel heeft 189 kamers. Er zijn 2 zwembaden waarvan een met jacuzzi. Naar het strand is 500 meter en naar het treinstation van Torreblanca is 100 meter. Gasten kunnen kiezen uit logies/ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.
hotel Monarque Torreblanca Fuengirola

Trein Fuengirola – Malaga
Met de regionale trein kunt u eenvoudig van Fuengirola naar Malaga centrum reizen. De reis is 31 km lang en is onderverdeeld in 4 zones. De trein gaat langs 18 treinstations. Fuengirola heeft 4 treinstations: het station bij de jachthaven, Torreblanca, Los Boliches en Carvajal. Een kaartje voor 1/2 zones kost 1,75 euro. Rijdt u van Fuengirola naar Torremolinos dan zijn dat 2 zones (prijs blijft 1,75 euro).

Fuengirola all inclusive hotels
Het bekendste all inclusive hotel in Fuengirola is Hotel Las Palmeras dat al tientallen jaren bestaat. De all inclusive hotels Globales Gardenia, Monarque Fuengirola Park en Hotel Monarque Torreblanca liggen 100-300 meter van treinstation Torreblanca. Het is vanaf hier 2-3 kilometer naar de jachthaven maar met de trein bent u er in enkele minuten.

Hotels Torremolinos

All inclusive Torremolinos
Adults only hotels Torremolinos
Carihuela all inclusive
Appartement Carihuela
Luxe hotels Torremolinos
Rondreizen Andalusiƫ

vakantie Torremolinos