Goedkope vliegtickets Torremolinos

postcodeloterij koffertje

Voor een paar tientjes vliegen

Torremolinos ligt in Zuid-Spanje dus het merendeel van de buitenlandse vakantiegangers komt per vliegtuig. Hoewel het gros van de reizigers een verzorgde vakantiereis verkiest kan het lonend zijn om eens rond te kijken voor goedkope vliegtickets Torremolinos. Vanuit Nederland en Belgie kun je vaak voor slechts enkele tientjes naar Malaga Airport vliegen.

Hoeveel kost een koffer bij Ryanair?

De grote prijsvechter Ryanair vliegt vanuit Eindhoven en Charleroi naar Malaga terwijl Transavia en Corendon vanuit Amsterdam vertrekken. Wil je een week goedkoop op vakantie zorg er dan voor dat je alleen handbagage meeneemt ( 55cm x 40cm x 20cm). Daarnaast mag men een kleine tas meenemen (35cm x 20cm x 20cm). Het maximum gewicht van de handbagage is 10kg. Veel reizigers zullen toch een koffer meenemen. Informatie over de tarieven Hoeveel kost een koffer bij Ryanair? is niet eenvoudig te vinden op website van de luchtvaartmaatschappij. Uiteraard is het ook verstandig om de parkeertarieven te vergelijken. Is parkeren Eindhoven goedkoper als parkeren op Amsterdam Airport?
Prijs hangt af van gewicht, datum en vlucht
De prijs die je betaalt om een koffer mee te nemen is afhankelijk van het gewicht, reisdata en de bestemming. Is je vlucht bijvoorbeeld naar de Canarische eilanden of reis je in juli of augustus? Dan betaal je meer geld om je bagage mee te nemen. Als je een vliegticket koopt dan wordt je gevraagd of je bagage wilt inchecken. Een koffer tot 15kg kost bij Ryanair €10 – €40 per vlucht. Check je deze koffer (tot 15kg) pas in op de luchthaven dan betaal je €25 – €50 per vlucht. Bagage tot 20kg kost €15 – €50 en op de luchthaven €35 – €60. Ook reserveringen bij het callcenter maken de bagage duurder. Het komt dan ook regelmatig voor dat de koffer duurder is dan het vliegticket. Neem je nu alleen handbagage mee tot 10kg dan bespaar je hier al weer aardig wat geld mee.

Toeslagen apparatuur
Voor sommige bagage betaal je altijd een toeslag van €30 – €70. Golfartikelen kosten €30 om in te checken en wintersportartikelen €40. Fietsen zijn het duurst met €60.

Malaga Airport

Het vliegveld van Malaga ligt op slechts 8km. Als je een pakketreis hebt geboekt dan is het eenvoudig. De toerbus van de reisorganisatie brengt je naar het hotel. Mensen geen arrangement hebben geboekt kunnen eenvoudig met de trein naar hartje Torremolinos reizen.Vakantie Torremolinos Spanje

Goedkope vakantie Torremolinos
Hotels Carihuela
Appartement Carihuela
Carihuela all inclusive
Hotel centrum Torremolinos
Luxe hotels Torremolinos
Adults only hotels Torremolinos
Fly-drive Andalusie & groepsreizen