Hotels Carihuela

Carihuela is de oude visserswijk van Torremolinos. Het heeft nauwe levendige straatjes met winkeltjes, cafe’s, kroegen en restaurants. De hotels en appartementen liggen dichtbij het strand. De wijk Carihuela is door zijn leuke sfeer en kleinschaligheid erg populair bij Nederlandstalige toeristen die een vakantie Torremolinos zoeken. Er zijn dan ook diverse Hollandse cafe’s en eethuisjes in Carihuela.

torremolinos hotel tropicana

Hotel Tropicana ligt direct aan het strand van Carihuela. Vanaf het terras en de beach club is er een mooi uitzicht op de zee. Naar het centrum van Carihuela is 200 meter.
Hotel Tropicana is te boeken op:
corendonprijsvrij sunweb zomer booking

hotel-roc-lago-rojo

Roc Lago Rojo is een 4-sterren hotel in het hart van Carihuela. Het is een populair verblijf voor een vakantie Torremolinos. Naar het strand is slechts 100 meter. De junior suites hebben een woon- en slaapkamer.
Hotel Roc Lago Rojo is te boeken op:
corendon prijsvrij booking

hotel carihuela medplaya pez espada

MedPlaya Pez Espada ligt aan het strand van Carihuela. De 205 kamers hebben zijdelings of volledig uitzicht op zee. Naar het centrum is 200 meter.
MedPlaya Pez Espada is te boeken op
corendon prijsvrij sunweb zomer booking

carihuela hotel la barracuda

Hotel La Barracuda is direct aan het strand gelegen op 500 meter van de jachthaven van Benalmadena. De verzorging varieert van logies tot volpension.
Hotel Barracuda is te boeken op
corendon prijsvrij sunweb zomer booking

Torremolinos hotel Sol House Costa del Sol by Ibiza Rocks

Sol House Costa del Sol is een 4-sterren designhotel aan de boulevard van Carihuela. Het ligt op 350 meter van de jachthaven. De kamers zijn ruim en verzorgd met goede bedden.
Sol House Costa del Sol is te boeken op
prijsvrij booking

torremolinos hotel all inclusive Royal Al Andalus

Hotel Royal Al Andalus ligt in een levendige omgeving tussen het centrum van Carihuela en Torremolinos.
Royal Al Andalus is te boeken op
sunweb zomer corendon prijsvrij booking

luxe hotel riu nautilus in carihuela

RIU Nautilus is een adults only hotel (18+) met 4 sterren. De luxe accommodatie ligt direct aan het strand van Carihuela Torremolinos en heeft prima reviews.
RIU Nautilus is te boeken op

ms-amaragua

Hotel Ms Amaragua ligt direct aan het strand van Carihuela. Er zijn veel faciliteiten zoals een wellness, binnen- en buitenzwembad en een groot zonneterras. Naar het centrum van Carihuela is slechts een paar minuten lopen.
Hotel Ms Amaragua is te boeken op
prijsvrij booking


Hotel Don Pedro is een gemoedelijk hotel aan het strand van Carihuela. Het ligt dichtbij het centrum en het strand.
Hotel Don Pedro is te boeken op
sunweb zomer

Vakantie Carihuela Torremolinos

In Carihuela zijn diverse Nederlandse- en Belgische eetcafe’s, bars en restaurants. De wijk is smal. Een hotel of appartementen ligt bijna altijd binnen een paar minuten lopen van de zee. Op het brede zandstrand kan men een ligbed met parasol huren. Zeker in de warme zomermaanden is de verkoeling van een parasol wel prettig. Het strand zelf loopt tamelijk schuin de zee in. Voorzichtigheid met kleine kinderen is gewenst. Door de aanwezigheid van een zandbank kunnen badgasten een eind het water inlopen. Naar het oude centrum van Torremolinos is ruim een kilometer lopen.

Hotels en appartementen in Carihuela & Torremolinos

Appartement Carihuela
Carihuela all-inclusive
All inclusive Torremolinos
Goedkope vakantie Torremolinos