Hotel Tropicana

hotel tropicana carihuela
Hotel Tropicana is een 3-sterren hotel in Carihuela. Er zijn 17 eenpersoons- en 67 tweepersoonskamers. De kamers zijn uitgerust met air conditioning, minibar en een kluisje. Vanaf het terras en de beach club is er een mooi uitzicht op de zee. In de club worden tapas en cocktails geserveerd met muziek.
Hotel Tropicana is te boeken op:
booking

Ligging
Hotel Tropicana ligt direct aan het strand van Carihuela. Deze voormalige visserswijk is de gezelligste buurt van Torremolinos. Je vindt er veel kroegen, eetcafe’s, restaurants en winkeltjes. Van Hotel Tropicana naar het centrum van Carihuela is slechts 200 meter lopen.

tweepersoonskamer tropicana hotel torremolinos

Sterke punten
Gasten zijn erg tevreden over de ligging (8.8), hygiene en hun kamer (7.8). Minder te spreken waren ze over de animatie, kindvriendelijkheid en de gratis wifi. De accommodatie is ideaal als je op zoekt bent naar een voordelige vakantie Torremolinos met een hotel dat direct aan het strand van Carihuela ligt.

Online reserveren
Hotel Tropicana is zowel los te boeken bij Booking en als pakketreis naar Torremolinos. Een pakketreis zal tijdens het vakantieseizoen meestal goedkoper zijn dan als je alles zelf regelt. De Vakantiediscounter en Prijsvrij werken samen met tientallen reisorganisaties en kunnen hierdoor vakantiereizen tegen de laagste prijzen verkopen.

terras hotel tropicana carihuela

Tropicana
Tropicana is een kleine hotelketen met hotels in Torremolinos, Benalmadena, Ubeda en Malaga. Hotel MS Amaragua behoort ook tot Tropicana en ligt eveneens in Carihuela.

Hotels en appartementen Torremolinos

Luxe hotels Torremolinos
All inclusive Torremolinos
Carihuela all inclusive
Appartement Carihuela
Rondreizen Andalusiƫ