Appartement Carihuela

sol-timor

Sol Timor beschikt over 341 studio’s en appartementen. Naar het centrum van Carihuela is 500 meter. Sol Timor heeft 1-kamer-, 2-kamer- en 3-kamer appartementen (4-6 personen).
D-reizen prijsvrij booking

appartementen-nucleo-cristal

Appartementencomplex Nucleo Cristal ligt dichtbij het centrum van Carihuela. De 2-kamer appartementen hebben een woon-/slaapkamer met een tweepersoons sofabed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Het is 150 meter lopen naar het strand.
suntip D-reizen booking

appartementen-la-baranda

La Baranda is een kleinschalig gebouw met 42 eenvoudige appartementen in Carihuela. Het gebouw werd gerenoveerd in 2012. Ieder verblijf heeft een zithoek en kitchenette of keuken. Het is 400 meter naar het strand. Er zijn studio’s en appartementen met 2 kamers.
suntip D-reizen prijsvrij booking

appartement-mediterraneo-carihuela

Hotel Mediterraneo Carihuela is een kleine accommodatie met een uitstekende ligging aan het strand. Op het dakterras zijn ligbedden en parasols. Naar het centrum van Carihuela is slechts een minuut lopen. Er zijn tweepersoonskamers met en zonder zeezicht.
corendon D-reizen prijsvrij suntip booking

apartamentos-ecuador-park

Ecuador Park is een kleinere accommodatie met 50 appartementen. Het ligt 100 meter van het strand dichtbij Benalmadena (groot winkelcentrum, jachthaven). Naar Carihuela centrum is 600 meter.
corendon D-reizen prijsvrij booking


Appartement Buensol is een eenvoudige accommodatie in Carihuela. De kamers zijn ruim en beschikken over een keuken met koelkast en kookplaat. Het is 700 meter naar de haven van Benalmadena. Buensol is het gehele jaar geopend.
D-reizen suntip booking

apartamentos palm beach

Appartement Palm Beach is een accommodatie in het centrum van Carihuela. Alle kamers beschikken over een kitchenette. Hotel faciliteiten zijn een zwembad, bar, bibliotheek, wasserij en gratis wifi in de openbare ruimten. Palm Beach is ook in de winter open.
booking vliegtickets

Hotels en appartementen Torremolinos

Luxe hotels Torremolinos
All inclusive Torremolinos
Carihuela all inclusive
Appartement Carihuela
Rondreizen Andalusië