Medplaya Hotel Pez Espada

MedPlaya Hotel Pez Espada
Medplaya Hotel Pez Espada ligt direct aan de boulevard van Carihuela. Het 4-sterren hotel kenmerkt zich als stijlvol en netjes. De accommodatie heeft een grote tuin met een terras, zwembad, ligbedden en parasols. Er zijn in totaal zo’n 205 hotelkamers. Het is ongeveer 500 meter naar de Calle Bulto en 800 meter naar de Puerto Marina aan de rand van Carihuela.


De gang in de lounge naar de receptie. De openbare ruimtes hangen vol met zwartwit posters en lijsten van filmsterren en beroemdheden van vroeger. Op de achtergrond klinkt jazzy muziek. De banken in de lounge zijn groot, rond en klassiek. Tijdens ons verblijf was er onder andere een optreden van een jonge violist, goochelaar met verdwijntrucs, popgroep en een flamencoshow. Optredens vinden vaak plaats in de recreatieruimte boven het restaurant waar ook een bar is en een buitenterras.

tweepersoonsbed Pez Espada
Wij hadden de Superior Kamer in het hoofdgebouw. Het tweepersoonsbed was erg groot, ik denk 2 meter breed (2 x 1,05 cm). Het matras is stevig en ligt comfortabel. Ook op de details is gelet. Elke helft heeft een leeslampje en een gewone lamp en er is een stopcontact boven het nachtkastje. Voor het bed staat een bureau met stopcontact en een lamp. De televisie hangt erboven aan de muur. Er is een minibar en een kluisje in de kast.

restaurant van pez espada torremolinos
Het restaurant heeft zachte kleuren en een marmeren vloer. De voorkant van het restaurant kijkt uit op de boulevard en het strand. Dit gedeelte is enigszins afgescheiden omdat hier alleen gasten van de duurdere junior suites mogen zitten. Het eten is in buffetstijl met een kok die vlees bereidt en stukken afsnijdt of een gevouwen omelet bakt. Als men door het restaurant loopt om eten op te scheppen is een mondkapje verplicht (net zoals bij de andere hotels in Torremolinos). De prijzen van de drankjes zijn erg redelijk: een flesje bier San Miguel is 2,75 euro en een halve liter mineraalwater kost 1,55 euro.

het zwembad van Hotel Pez Espada
Het zwembad is langgerekt en ligt tussen de gebouwen in. Een medewerker van het hotel houdt toezicht op het bad. Er is ook een zwembad voor kleine kinderen met een speelplaats. Wij bezochten het hotel eind september 2021 en toen waren er de hele dag ruimschoots ligbedden beschikbaar. Een bedje claimen ’s morgens vroeg was toen niet nodig.

Medplaya Hotel Pez Espada

Bekijk de prijzen & aanbiedingen van Hotel Pez Espada bij de volgende touroperators. Bij Booking zijn ook Junior Suites te boeken die in een naastgelegen gebouw liggen met een eigen tuingedeelte.
booking