Hotel Amaragua Carihuela

Hotel Amaragua in Carihuela Torremolinos
Hotel Amaragua is een populair 4-sterren hotel in Carihuela dat direct aan de boulevard en het strand ligt. Het is 300 meter naar Calle Bulto en Calle Carmen waar veel restaurants, winkels en diverse Hollandse eetcafes zijn gevestigd. Er zitten relatief veel Nederlanders in het hotel.

het zwembad en tuin van Hotel Amaragua Carihuela
Middelpunt is het zwembad in de tuin dat uitkijkt over het strand en de zee. Wil je een bedje bij het zwembad dan moet je op tijd opstaan. De bedjes op het grasveld ernaast waren minder gewild tijdens ons verblijf omdat deze later in de middag in de schaduw komen te staan. Na 16.00 uur gingen er mensen weg bij het zwembad en kwamen er bedjes vrij. Het strand ligt voor het hotel, een bedje op het strand met parasol kost ongeveer 6 euro.

het restaurant van Hotel Amaragua in Carihuela
Het grote restaurant is op de eerste verdieping en voelt best chic aan. De tafels waar het eten op staat zijn lang en van marmer. Het ontbijt gaat in 3 gangen: 7.30-8.30 uur, 8.30-9.30 uur en 9.30-10.30 uur. De meeste gasten kiezen voor de middelste gang van 8.30-9.30. Je wordt dan geacht ergens op deze tijd te komen maar je hoeft niet weg te zijn na een uur. Dit zorgt er wel voor dat gasten die een ontbijt om 9.30 uur hebben vaak in de rij moeten staan voordat er een plekje vrij is. Het eten was goed zowel het ontbijt als het diner. Een halve liter Perrier mineraalwater kostte 2,75 euro en een flesje bier San Miguel was 2,85 euro.

tweepersoonsbed
Hotel Amaragua scoort erg goed in de reviews maar wat ons tegenviel waren de gedateerde kamers en het uitzicht. Het tweepersoonsbed leek mij 1,30 meter breed te zijn. Het bed zat vast aan het houten hoofdbord en het verschoof makkelijk. De volgende ochtend na het ontbijt konden we deze kamer gelukkig veranderen in een kamer met 2 single bedden die naast elkaar stonden. De kamer met 2 single bedden was bovendien ruimer. Eerst hadden we uitzicht op Hotel Tropicana en de verhuizing zaten we meer aan de achterzijde van het hotel naast een aantal bomen. Wel prive maar met erg weinig uitzicht. We hadden in Nederland geboekt de Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en gedeeltelijk uitzicht op zee. Hotel Amarague heeft ook Superior Kamers en Junior Suites die ongetwijfeld van een hogere kwaliteit zullen zijn.

Hotel Ms Amaragua is te boeken op

booking

Andere reviews van hotels in Carihuela

Sol House Costa del Sol (designhotel met house muziek)
Hotel Pez Espada (net hotel met bedden van 2 meter breed)