Kamer Hotel MS Amaragua

hotel amaragua 2 single bedden
Begin oktober 2021 verbleven wij 3 nachten in Hotel Amaragua. De kamer met tweepersoonsbed kunnen we niet aanbevelen omdat het bed 1,30 meter breed leek te zijn en makkelijk verschoof. De kamer met twee single bedden was een stuk geriefelijker. Ook was deze kamer wat ruimer. De matrassen waren stevig en lagen redelijk goed. Belangrijk was verder dat de kamer schoon was. Beide kamers waren gedateerd en eigenlijk niet passend voor een 4-sterren hotel. We hadden niet de Budget Kamer geboekt maar een standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en gedeeltelijk uitzicht op zee.

badkamer Amaragua Hotel
Er was een bad in de badkamer. Het kluisje was tegen betaling. Verder was er een kleine minibar en een televisie aan de muur. Wat je wel vaker ziet in oudere kamers is het gebrek aan stopcontacten naast het bed of dat ze op een onhandige plek zitten zoals onder het bureau in plaats van er boven.


De zee was al amper te zien maar nadat we verhuisd waren naar de kamer met de 2 single bedden was dit ons nieuwe uitzicht. Mijn vrouw vond het uitzicht niet belangrijk dus voor ons was het geen groot punt. Natte was droogt wel moeilijk (in oktober) want er kwam alleen in de ochtend zon. Onze kamers lagen aan de noordzijde naast Hotel Tropicana. De kamers aan de zuidzijde van het gebouw kijken uit op het zwembad en hebben een beter zeezicht. Op Booking is een groot aanbod van verschillende suites in Amarague te vinden.

Hotel Ms Amaragua is te boeken op

booking

Andere reviews van hotels in Carihuela

Sol House Costa del Sol (designhotel met house muziek)
Hotel Pez Espada (net hotel met bedden van 2 meter breed)