Restaurant


Het restaurant van Hotel Pez Espada. Mocht het een keer druk zijn dan moet je even wachten en krijg je een plaats toegewezen. Het voorste gedeelte van het restaurant kijkt uit over de boulevard en het strand maar dit is gereserveerd voor gasten die een junior suite geboekt hebben (in het bijgebouw). Veel nieuwe gasten zijn hier niet van op de hoogte en als ze daar willen gaan zitten dan komt er een medewerkster vragen wat hun kamernummer is. Hierna volgt vaak dat deze ruimte alleen voor de suites is en dat gasten van de overige kamers in het andere deel van het restaurant moeten zitten. Geen groot issue maar het zou misschien toch gewoon aangegeven kunnen worden.

trap naar restaurant Pez Espada
Het restaurant ligt op de begane grond. De meeste mensen nemen de statige trap naar beneden. De receptie en lounge liggen een verdieping hoger. Boven het restaurant is een recreatieruimte/lounge met bar en dakterras.


De verschillende ham soorten tijdens het ontbijt. Bij Pez Espada was een behoorlijke keus uit vleesgerechten. Zoals een kok die ’s avonds een stuk vlees bereidde en hiervan stukken afsneed voor gasten. Tijdens ons verblijf kwamen de meeste gasten uit Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Een grote pan paella en Engels ontbijt zijn standaard in de meeste hotels. Verder waren er verschillende soorten broodjes, beleg, fruit en toetjes tijdens het ontbijt. Pez Espada heeft een goed ontbijt en goed diner. De vele strandtenten op de boulevard en in Carihuela centrum kunnen een goed alternatief zijn voor het diner in het hotel.

Medplaya Hotel Pez Espada

Bekijk de prijzen & aanbiedingen van Hotel Pez Espada bij:
booking