Restaurant SOL House

het restaurant van SOL House Hotel Carihuela
Het restaurant van SOL House Costa del Sol is functioneel ingericht zonder veel toeters en bellen. Het ligt naast het terras bij het zwembad op de begane grond.

restaurant SOL House
Het diner stond gereed in pannen. Men werd geacht om een plastic handschoen te gebruiken als men van het buffet gebruik ging maken. Het mondmasker dat was bij iedereen inmiddels een vaste gewoonte maar de handschoen vergaten de meesten toch op den duur. Het eten was in ieder geval lekker. Naast een grote pan paella was er keus uit verschillende soorten pasta, lasagna, vlees en groenten. Ook was er friet, aardappelen, salade, pizza, fruit en toetjes. Het was tijdens ons bezoek (oktober 2021) niet druk tijdens het diner zodat we op het gemak een plaatsje konden uitzoeken.

cava of prosecco tijdens ontbijt
Bij Hotel MS Amaragua hadden we het ook al gezien: een soort wijn (Cava of Prosecco?) in een gekoelde ijsemmer bij het ontbijt. Dit drankje kon gratis ingeschonken worden naast de sappen en/of koffie. Het ontbijt in Sol House is verder goed te noemen met eieren, spek, brood, broodjes, fruit en toetjes.

Sol House ontbijt

Sol House Costa del Sol is te boeken op

booking