Hotels Playamar en Los Alamos

Het Playamar strand is het strand dat achter het Bajondillo strand ligt. Playamar ligt ongeveer 1500 meter van het centrum van Torremolinos. Het Los Alamos-strand ligt weer achter Playamar (2-3 km naar centrum). Aan beide stranden bevinden zich enkele grote hotel resorts. Bekende hotels Playamar Torremolinos zijn Sol Principe en Puente Real.

torremolinos hotel playamar sol principe

Sol Principe is een groot hotel met 800 kamers. Het ligt direct aan het strand van Playamar. Het is ideaal voor families met kinderen. Er is een zeer groot buitenzwembad en een uitgebreid activiteitenprogramma. De verzorging is halfpension of all inclusive. De familiesuite heeft een aparte slaapkamer en er kunnen 5 personen (maximaal 4 volwassenen) in verblijven.

clubhotel riu costa del sol Torremolinos Playamar

Clubhotel RIU Costa del Sol is een all inclusive hotel in Torremolinos Playamar. Kinderen kunnen zich prima vermaken in een van de drie buitenzwembaden of in het Splash Waterpark (135m2). Andere faciliteiten zijn een wellness, kinderclub en een activiteiten programma. Er zijn tweepersoonskamers en familiekamers (4 personen) met een koelkast en gratis kluisje. De afstand naar zee is 200 meter en naar het centrum van Torremolinos is 2 km.

hotel pueblo camino real

Aan het strand van Los Alamos ligt Hotel Pueblo Camino Real. Het familieresort telt bijna 500 kamers en is ideaal voor een gezinsvakantie. Er zijn twee buitenbaden, een kinderbad, een miniclub, speeltuin, shows en live muziek. De verzorging is all inclusive. Familiesuite B heeft twee slaapkamers met eenpersoonsbedden en in de woonkamer kunnen twee sofa’s veranderd worden in een bed.

playamar hotel puente real

Puente Real ligt aan het Los Alamos-strand. Het 3 sterren resort heeft 460 kamers. De 2-kamerappartementen (2-4 personen) hebben een slaapkamer. Er zijn ook tweepersoonskamers met 4 eenpersoonsbedden. De verzorging is all inclusive met thema avonden. Hotel faciliteiten zijn o.a een mini-club, sportactiviteiten en een discotheek.

marcofort beach club hotel los alamos torremolinos

Hotel Marconfort Beach Club ligt aan het strand van Los Alamos en heeft 3 buitenzwembaden. Het is een van de meest populaire hotels Playamar Torremolinos.

club parasol garden hotel playamar torremolinos

Club Parasol Garden ligt op 100 meter van het Playamar strand. De accommodatie heeft 176 kamers.

torremolinos hotel tarik playamar

Hotel Tarik (***) ligt aan het Playamar strand in Torremolinos en heeft uitstekende reviews van gasten. Veel kamers hebben een balkon met uitzicht op zee.

riu belplaya playamar hotel

RIU Belplaya is een 4 sterren hotel gevestigd aan het Los Alamos strand bij Playamar. Het hotel biedt een all-inclusive verblijf aan.