De 3 mooiste hotels van Torremolinos

donmarco
De 3 mooiste hotels van Torremolinos
Eén van de mooiste plekjes in Spanje is Torremolinos. Dit prachtige stadje is gelegen in Malaga, Andalusië. In Torremolinos heerst het hele jaar een heerlijk warm klimaat, waar dan ook miljoenen toeristen volop van genieten. Om u een idee te geven van het hotelaanbod in Torremolinos staan hier de drie mooiste hotels voor u op een rijtje. Ideaal voor bijvoorbeeld een leuke vliegvakantie naar Torremolinos voor deze zomer!1. Sol House Aloha

Een uitstekend etablissement is Sol House Aloha, dat te vinden is in Costa Del Sol. Het ligt slechts vijftien minuten rijden van het vliegveld af. Bovendien bent u binnen een wandeltochtje van dertien minuten al bij de zee. Daarnaast ligt een station slechts 1.3 kilometer van het hotel.

De kamers zijn zeer volledig uitgerust met onder andere gratis wifi, een flatscreen televisie, prachtig en uiterst comfortabel meubilair, minibars en balkons, voorzien van mooie zit- en ligstoelen. Het hotel biedt overvloedige faciliteiten om te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie beleeft. Zo is er live muziek, zijn er drie bars en is er een restaurant waar u heerlijk kunt dineren. Bovendien is roomservice altijd beschikbaar, en kunt u dagelijks genieten van een gratis ontbijt.

2. La Luna Blanca

Dit tophotel ligt slechts acht minuten lopen van het strand vandaan. Bovendien ligt het dicht in de buurt van het Malaga vliegveld en van een supermarkt, dus u bent zo voorzien van al uw levensmiddelen. Daarnaast kunt u heerlijk dineren in het sfeervolle havengebied waar u binnen een kwartiertje rijden bent. Het hotel biedt zelf overigens ook uitstekend eten, en houdt rekening met al uw etenswensen.

Met de uitermate gastvrije staff en de prachtige suites zult u zeer tevreden zijn. Al velen zijn verrast door de uitstekende service, het prachtige interieur en het uitgebreide aanbod aan faciliteiten. Laat u verwennen en boek nu.

3. Sol Don Marco

Als u zin hebt in een aantal dagen of weken van pure verwennerij, is het Sol Don Marco hotel ideaal voor u. Dit prachthotel ligt haast aan het strand, en ligt bovendien slechts negen kilometer van het Malaga vliegveld.

Het interieur is strak en luxe, en alle suites zijn zeer smaakvol ingericht. De service zal u niet teleurstellen, en evenmin het voortreffelijke eten in het restaurant. Uiteraard kunt u altijd gebruikmaken van de roomservice, en wordt er rekening gehouden met al uw allergieën en dieetwensen. Sportfaciliteiten en masseurs zijn aanwezig, net als uitstekende live muziek.