Sol Hotel Don Marco

sol-don-marco

Sol Don Marco telt 5 verdiepingen en ligt op het zelfde terrein als Hotel Don Pedro en Hotel Don Pablo. Het gezellige familiehotel heeft 182 standaard- en superior kamers. Zevenentwintig kamers daarvan kijken direct uit over het strand en de boulevard. De verzorgde hotelkamers beschikken over een flatscreen satelliet-tv, airconditioning en een kluisje. Hotel faciliteiten zijn o.a: een spa-wellness centrum, fittnes ruimte en een buitenzwembad met ligbedden op de eerste verdieping. Gasten van Don Marco mogen ook gebruik maken van alle faciliteiten van Hotel Pablo en Hotel Pedro (zwembaden, bars, entertainment). Er is keus tussen logies ontbijt, halfpension en all-inclusive.

hotel-don-marco
Hotel Don Marco ligt direct aan het Bajondillo strand. Gasten hoeven alleen boulevard ‘Paseo Maritime’ over te steken. Onder en naast het hotel zijn winkels, supermarkt en restaurants. Het centrum van Torremolinos ligt op 10-15 minuten lopen.

donmarco
Het zwembad op de eerste verdieping. Op de achtergrond Hotel Don Pedro. Hotel Don Marco is een stuk rustiger dan Sol Don Pedro en Sol Don Pablo. Het hotel is een goede keus als je van levendigheid houdt maar tegelijkertijd het niet te druk moet zijn.

Last Minute Torremolinos

Een klik op een van de logo’s toont direct de goedkoopste last minute Torremolinos hotels van dit moment.
last minute torremolinos